3 gode gaveideer du med fordel kan skrive på din ønskeseddel

0

Det er snart jul. Det betyder, at vi igen skal til at skrive en ønskeseddel, så vores nærmeste kan finde nogle gode gaver at give. Her i indlægget får du tre gode gaveideer at skrive på ønskesedlen. Gaveideerne er primært henvendt til kvinder, men du som mand er også velkommen til at læse med her, da du jo kan få lidt inspiration til hvad du skal give din kvinde!

Nyt og lækkert tøj til garderoben

Som kvinde er det altid rart med lidt nyt tøj til garderoben. Derfor skal du selvfølgelig have skrevet ”nyt tøj” på din ønskeseddel. Og det nye tøj kan snildt komme fra en online forhandler. Derfor er det en god ide at notere linket til tøjet på ønskesedlen, så din mand eller børn kan finde frem til det helt rette tøj (og husk at notere størrelsen).

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvilket tøj du bør ønske dig, så kan du med fordel tage et kig på forhandleren Chopin. De har et stort og bredt udvalg af dametøj til ganske favorable priser. Og mon ikke du kan finde et produkt eller to, der fortjener at komme på din ønskeseddel?

Oplevelsesgaver er det nye sort

Kunne du ikke godt tænke dig et lækkert spaophold på en af Danmarks smukke kursteder? Og hvad med en tur i helikopter? Eller måske er en tur i luftballon noget for dig?

Oplevelsesgaver er det nye sort. Hvis du godt kan lide oplevelser, så er det bare med at få noteret dette på din ønskeseddel. Der findes nemlig et væld af forskellige oplevelsesgaver her i Danmark, der bare venter på at blive afprøvet af dig!

Ting til hjemmet

Som kvinde kan du altid finde ting og sager, der vil pynte i dit hjem. Derfor er det også meget naturligt at notere dette på din ønskeseddel. Du kan for eksempel skrive en bestemt pyntegenstand på som for eksempel Kay Bojesen aben. Alternativt kan du også skrive, at du ønsker dig gavekort til en bestemt forhandler af boliginteriør og brugskunst.

Share.

About Author

Leave A Reply