Den perfekte safari – og hvordan du klæder dig rigtigt

0

En safari er en rejse, som man vil huske resten af livet. Der er noget unikt ved at se dyrene i den vilde og barske natur som ingen zoologisk have nogensinde vil kunne matche. Før i tiden var rejser i Afirka ofte en primitiv affære og involverede telte og få af de basale fornødenheder. I dag er historien imidlertid en anden, og du kan sagtens opleve, hvor fantastisk Afrika kan være uden at gå på kompromis med komforten.

Et ferieparadis i Afrika

På den moderne rejse til Afrika er oplevelser kombineret med stor komfort. Det vil sige, at der er god tid til eventyr i dagtimerne, men i slutningen af dagen vender man alligevel hjem til et lækkert hotelværelse, hvor man kan tage et bad og sove i en god seng. Især Zanzibar er det rene paradis. Med sine kridhvide strande, ligner øgruppen noget, som vi ellers kun kan opleve i blade og reklamer.

Samtidig er der også skønne hoteller, der betyder, at du kan nyde rejsen langt mere, da der er rig mulighed for afslapning, når du er mættet af oplevelserne. Det betyder også, at det er en ferie, som hele familien kan være med på.

Hvis du også synes, at Zanzibar lyder som en drøm, så bestil rejsen her. Der er gode rabatter at hente, hvis du er hurtig.

Hvordan klæder du dig bedst?

Hvis man er vant til at bo i et tropisk klima, vil temperaturerne i Zanzibar ikke virke overvældende. Vi danskere kan imidlertid godt få lidt af et chok, når vi oplever det. Det bedste du kan gøre, er at planlægge din garderobe hjemmefra, så du er sikker på, at den passer til klimaet.

Noget af det bedste du kan gøre, er at vælge løstsiddende bomuldstøj. Bomuld er genialt, fordi det tillader kroppen at ånde, når der er varmt, hvilket er optimalt i forhold til diverse kunststoffer. Det kan også være en god idé at vælge tøj i lyse farver, da denne type tøj optager mindre varme.

I Zanzibar vil du typisk opleve, at der er aircondition, når du er indenfor. Det kan derfor anbefales at medbringe en cardigan eller lignende, så du ikke får træk eller fryser.

Hvis du skal have opdateret din garderobe før rejsen, så klik her og find alt hvad du skal bruge hos Saint Tropez. Du modtager tøjet indenfor 1-2 hverdage, og der er gratis returforsendelse.

Det er selvfølgelig også vigtigt at medbringe det rigtige fodtøj. Sandaler er et must, da du med garanti vil tilbringe en del tid på de elfenbenshvide sandstrande. Hvis du planlægger vandreture, bør du dog også overveje at medbringe et par gode sko, som giver dine fødder den nødvendige støtte.

Share.

About Author

Leave A Reply