Efterårets mode står i retro-tegn

0

Du har sikkert opdaget det allerede – temperaturen er faldet en smule, vejret er mere omskifteligt, og det bliver tidligere mørkt. Og det kan kun betyde én ting: Efteråret er på vej. Hvad enten du elsker eller hader denne årstid, kan vi forhåbentlig alle blive enige om i hvert fald én ting, som er godt – Det er nemlig blevet tid til at kigge på moden for den nye sæson!

Så gør som choopin.dk og de andre modeshops og bliv godt forberedt på, hvad efterårets hotte nye trends bliver. Her er fem af dem:

1. Farverige vintage / retro mini-kjoler

Folk, der i forvejen dyrker retro-stilen, har helt sikkert muligheden for at sige til os andre: ”Vi sagde det nok!” Det er nemlig én af de helt store trends her i efteråret, især med en ensfarvet jakke over. Det kan dog godt være, det bliver en smule for varmt her i sommerens sidste dage, men det er selvfølgelig også ok at gå uden jakken.

2. Trøjer med print

I det lidt mere casual ende finder vi trøjer og t-shirt med print. Én ting er sikkert, og det er, at efteråret 2014 ikke bliver kedelig! Hvis de forskellige efterårskollektioner er noget at dømme efter, finder man et væld af t-shirts med farverige og friske motiver. Og det allerbedste er, at man allerede nu kan starte med at gå med dem, for de udtrykker lige dele sommer og efterår.

3. Guld

Guld – altså farven guld i tøj – er ikke kun til vinterperioden mere, og det er vi en del, som synes er en ganske fin idé. Det handler selvfølgelig om at være forsigtig med ikke at overdrive det, men hvis du også kombinerer det med de rette accessories, kan det give et rigtigt flot look. For de modige: Hvorfor ikke kombinere det med retro-looket?

4. Eventyr-inspireret

Giv TV-serien ”Once Upon a Time” eller Disney skylden – men hvem der end bærer ansvaret, er der i en del kollektioner en vis uskyldighed, som mest af alt minder om et eventyr. Et af dem, der ender godt, selvfølgelig. Her snakker vi trøjer med et nærmest kjole-agtigt snit samt brugen af vidt og blomster.

5. Pastel

Det er måske misvisende at sige, at pastel er et ”nyt” tip, for det har været hot i et godt stykke tid nu. Men det er intet, der tyder på, at denne trend er på vej væk. I det hele taget har 2014 været et ”mix and match” type år, så forskellige stilarter på én gang er kommet til sin berettigelse, hvad enten vi snakker med sweatere, jakker, bukser eller støvler.

 

 

 

Share.

About Author

Leave A Reply