Enestående liebhaveri

0

Selvom en liebhaverbolig typisk koster mere end de fleste andre boliger, så er det for mange liebhavermæglere ikke prisen, der sætter boligens værdi. Værdien i en liebhaverbolig kommer nemlig i højere grad til udtryk i form af den ekstravagante beliggenhed, den iøjnefaldende arkitektur eller den spændende historie, som kendetegner boligen. Liebhaveri skaber for mange følelsen af en ejendom, som man bare MÅ eje. Et hjem er nemlig ikke bare et hjem. Boligen viser i høj grad, hvem vi er, og liebhaveri er for dig, der kræver lidt ekstra af din bolig. Så hvis du også er vild med villaer, der er lidt udover det sædvanlige, er en liebhaverbolig det rette valg for dig. Adam Schnack er din seriøse liebhavermægler, der hjælper dig med at finde din drømmebolig!

Ifølge Adam Schnack er liebhaveri noget ganske særligt. Det er netop de historiske fortællinger og de finurlige detaljer i en bolig, som gør liebhaveri til noget helt unikt. Hvis du går med drømme om liebhaveri, har virksomheden altid flere enestående boliger til salg. På virksomhedens hjemmeside www.adamschnack.dk finder du blandt andet sommerhuse i særklasse, fantastiske familievillaer og lækre lejligheder, og virksomheden står altid klar til at guide dig til det bedste køb. Derudover findes også flere såkaldte ”fortrolige boliger”, som ikke er offentligt til salg på hjemmesiden. Selvom det primære område for salg for liebhaverboliger hos Adam Schnack er fokuseret i Københavnsområdet, vil virksomheden også have boliger til salg andre steder i landet. Derudover har ejendomsmæglerfirmaet også flere luksuriøse udenlandske boliger til salg, hvis du søger liebhaveri uden for Danmark.

Adam Schnack – din liebhavermægler

En liebhaverbolig skal altså ikke bare ses – den skal mærkes. Adam Schnack guider dig, når det gælder køb og salg af liebhaveri, og han præsenterer udelukkende boliger, som han selv synes, er særlig interessante. Når det gælder om at finde den rette liebhaverbolig, kan det være ret komplekst. Der skal nemlig være et perfekt match mellem køber og bolig, hvilket kræver en enorm ekspertise inden for formidling af liebhaverboliger. Derfor er det også nødvendigt at have lige så meget indsigt i køberen som i boligmarkedet. Og ingen liebhaverboliger er ens – derfor er deres fremvisninger det heller ikke. Derfor lægger Adam Schnack også stor vægt på den eksklusive præsentation af enhver bolig.

Virksomheden, hvis vision er at udvikle ejendomsmæglerbranchen, består at tre stærke profiler fra erhvervslivet. Foruden ejendomsmægler Adam Schnack er forretningskonceptet nemlig udviklet i tæt samarbejde med Morten Strunge og Johan Bülow. Derfor formår virksomheden også altid at være i front, når det gælder formidlingen af boliger, kommunikationen i virksomheden og tilpasning af bevægeligheden på boligmarkedet. Alt sammen noget der er til stor gavn for dig, når du ønsker at købe eller sælge liebhaveri!

 

Share.

About Author

Leave A Reply