Forkæl kæresten: Sådan får du en glad bedre halvdel

0

Du kender det måske. Hverdagen er fyldt med stress og jag, fx arbejde, studie eller noget helt tredje, og travlheden betyder desværre ofte, at man glemmer at pleje parforholdet og vise sin bedre halvdel, at man sætter pris på ham/hende. Det er helt naturligt, men ikke desto mindre er det vigtigt, at man fra tid til anden stopper op og trækker vejret og bruger sin tid på hinanden og forholdet. I denne artikel har vi samlet tre gode råd til dig, som gerne vil forkæle din bedre halvdel og minde vedkommende om, hvor højt du elsker ham/hende.

En ny garderobe falder (som regel) i god jord

Er der noget, som man aldrig kan få nok af, så er det tøj, og selvom man som kæreste/ægtefælle skal være påpasselig med at diktere sin partners (tøj)stil, men derfor skal du ikke holde dig tilbage for at give en blød gave. Sommeren banker så småt på døren, og det er i høj grad en oplagt anledning til at give kæresten et bidrag til sommergarderoben. Som mand kan det være vanskeligt at navigere igennem junglen af brands og muligheder, men tag evt. et kig i kærestens skabe og skuffer og se, hvad hun normalt går i af mærker. Alternativt kan du holde dig til de store brands, der næsten med statsgaranti falder i god jord, fx Stine Goya, Ganni eller lign. Tør du ikke kaste dig ud i at vælge tøj til din kæreste, kan du med fordel overveje smykker fra eksempelvis Anytime Brovst. Find hjemmesiden her.

Hvad med en afstressende ferie?

Tid til hinanden er ofte en eftertragtet mangelvare i mange parforhold, og derfor er det typisk en sikker vinder at invitere din bedre halvdel på en ferie, der kan fungere som et åndehul, hvor I får plads til at nyde hinandens selskab og tid til at dyrke jeres kærlighed. Det kan naturligvis være vanskeligt at hive flere dage eller uger ud af kalenderen, men det kan være en løsning at gøre det i en af de mange ferier eller helligdage, der er spredt ud over året – fx vinterferien. Det behøver ikke at være nogen dyr rejse til den anden del af verden. Tiden og roen til at være jer er trods alt det vigtigste. Derfor kan I med fordel nøjes med et ophold i Danmark. Se mere her, hvor du finder en oplagt destination til et kæresteophold.

Husk de små ting i hverdagen

Ovenstående ting vil uden tvivl sikre dig en glad og afstresset kæreste, men vil du gerne gøre dit til at vise din kærlighed – også i hverdagene – gælder det om at huske de små ting, som i virkeligheden betyder rigtig meget. Det kunne være at tømme opvaskemaskinen, rydde op i skuret eller gøre bilen ren. Mulighederne er mange, og selvom det selvfølgelig ikke er meningen, at du skal stå med alle praktiske opgaver selv, frigiver du overskud hos din kæreste og viser, at du sætter pris ham/hende.

Share.

About Author

Leave A Reply