Gode råd til indretning af børneværelset

1

Er der en lille ny på vej eller trænger det nuværende børneværelse blot til en kærlig hånd? Så kan du med fordel læse med i denne artikel, hvor du kan finde nogle gode råd til hvordan du indretter børneværelset.

Find ud af farven til værelset

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken farve der skal være på væggene på børneværelset. Hvis du har lidt større børn, så er det en god ide, at tage dem med på råd. Hvis de gerne vil have en bestemt farve, så kan man vælge, at male det på den ene væg, så bliver det ikke så voldsomt for rummet, hvis det f.eks. er en kraftig farve. Hvis det er et værelse til en nyfødt, så kan det være pænt at male i neutrale farver, og så kan i altid indrette rummet med farverige møbler og legetøj.

Møblerne til værelset

Når rummet er malet skal der nogle møbler ind på værelset. Hvis det er til den helt nyfødte vil det være praktisk med et puslebord, en tremme seng, et tøjskab og en reol til alt legetøjet. Hvis det er til de lidt større børn er det igen en god ide, at tage dem med på råd. Det kunne f.eks. være at du skulle købe et lille fint tegne bord, som dit barn kan sidde og tegne ved eller en dejlig lille lænestol som dit barn kan sidde i og slappe af, mens der er tegnefilm på ipaden. Et vigtigt element i værelset er sengen. Alle børn skal have en god seng, så de kan sove godt om natten. Til sengen skal du selvfølgelig have dyner og puder, samt et smart sengesæt, hvilket du kan købe her.

Legetøjet til værelset

Når der er styr på møblerne skal der selvfølgelig også noget legetøj ind på værelset. Sørg for at have legetøj der svarer til dit barns alder. Dermed ment, at det er en god ide, at have legetøj, der hjælper med motorikken, til de helt små og når de bliver større skal der måske noget legetøj med tal og bogstaver, så de kan lære gennem leg. Hos Elverbørn kan du finde et stort udvalg af legetøj og indretning til børneværelset – helt sikkert et besøg værd.

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Især vigtigt med farverne 🙂 Har man tænkt over dem på forhånd, så kan man få et ret så flot resultat – også selvom der er tale om et børneværelset 😉 Hvis man tager skridtet videre, så kan selve farverne på legetøjet og opbevaringen af disse, også være med til at skabe en helhed.

Leave A Reply