Her er 6 af de dyreste hverdagsting nogensinde

0

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi går meget op i lækkert design og interiør her på Villawilder, og vi sætter især pris på flot og moderne design.  Men nogle gange bliver man stadig overrasket over, hvordan nogle af de mest simple hverdagsting, kan komme i en luksusudgave, der kræver et ordentligt rådighedsbeløb, hvis man skal have råd til at købe det. Hvis du er heldig nok til at have knaster på kistebunden, kan du jo finde inspiration til dine næste køb her, hvor vi har samlet en liste over de mest vanvittige hverdagsting. Og hvis ikke, kan du jo se om du er heldig. Spil på www.spilnu.dk, og se om du kan vinde en mindre formue, så du også har råd.

1. Concrete Aalto Doorstop

Det er sjældent man virkelig har behov for en dørstopper, og det er sjældent at den så skal koste så meget. Men hvis du står og mangler en luksusdørstopper, kan du købe en i cement, der er formet som en Alvar Aalto vase på mattermatters.com. Den kan anskaffes til den nette sum af knap 24.000 DKK.

2. Posh Instant Noodles

Vi har nok alle prøvet at købe nudler i supermarkedet, der blot kræver, at man hælder lidt kogende vand udover og venter et par minutter på sin færdige middag. Smagen er ikke just fantastisk, men det er et hurtigt og billigt måltid, som oftest er årsagen til at købe dem. På Luxio.com kan du dog købe en luksusudgave til knapt 300 kroner. Der er dog en god ting ved den – der er kun lavet 100 stk., og overskuddet går til velgørenhed, så du rent faktisk gør en god gerning, når du køber den.

3. Farvet toiletpapir

I tegneserie ser man tit rige mennesker tørre sig med pengesedler som et tegn på overflod af rigdom. Nu kan du tage disse pengesedler og købe toiletpapir, der rent faktisk svarer til samme pris. Med de farvede toiletruller fra Renova får du en tre-pak til knap 140 DKK. Selvom det lyder som spild af penge, må man sige det er det perfekte køb til jer, der vil have at alle elementer på jeres badeværelse matcher.

4. Guldbelagte hæfteklammer

Kender du det der med, når man er rigtig rig, men det ikke rigtig afspejler det, når man sender dokumenter, der er hæftet sammen? Så har vi løsningen på dit problem! Nu kan du nemlig købe guldbelagte hæfteklammer, så alle uden tvivl vil vide, hvor mange penge du har! Hæfteklammerne koster 1.200 kroner, men bliver leveret i en kasse belagt i fløjl, der vil stå smukt på dit skrivebord.

5. Louis Vuitton-skateboard

Et skateboard skal gerne kunne holde til at få skrammer og skader, men det tør man næsten ikke med dette skateboard fra modegiganten Louis Vuitton, der koster 56.500 DKK. Skateboardet er nok ikke blevet fremstillet til folk, der rent faktisk skater, men mere som et samlerobjekt. Og hvis man er fan af mærket, er det pengene værd, da der kun er lavet tre bræt, som hver bliver leveret i en flot læderbelagt kasse med det klassiske Louis Vuitton-mønster.

6. Luksus-frisbee

Alle os, der har leget med frisbee, har nok prøvet at være uheldig med frisbee’en, som røg op i et træ eller landede på et tag. Den risiko tør man nok ikke tage med serien af Leather Flying Disc Geoffrey Parker, som hver koster over 2.000 DKK. Frisbee’en fås hos Zontikgames og vil fuldende dit luksuriøse look sammen med det førnævnte skateboard.

Share.

About Author

Leave A Reply