Indretning: Efterårshygge i sofaen

0

Efteråret er over os, temperaturen udenfor daler, og så er det oplagt at bruge tiden på indendørs hygge. Sofaen er stuens centrale midtpunkt, og kan skabe rammen for mange gode stunder med familien. Her er en række gode råd til hvordan du med små ændringer bringer sofahyggen i top.

Den perfekte sofa

Først og fremmest er det vigtigt at du sidder godt og komfortabelt i din sofa. Din sofa skal indbyde til afslapning og hygge, og den skal være behagelig at sidde i. Sofaer med chaiselong er altid et hit. Her kan du rigtig slænge dig, og der er plads til hele familien. Se for eksempel det brede udvalg af fede sofaer fra Bilka, som byder på lækre designs som er til at betale. Her er der en sofa til enhver smag – alt fra fede lædersofaer, bløde stofsofaer til lækre sofaer med chaiselong.

Tæpper og puder

Når sofaen er på plads, er det med at gøre den hyggelig og indbydende. Fyld eventuelt sofaen med en masse puder, så du kan gøre dig det behageligt. Brug eventuelt puder i forskellige farver for at opnå et casual, moderne look. Tæppet er også et must-have til sofahyggen, når regnen siler ned udenfor. Vælg et tykt, blødt tæppe, som du rigtig kan slumre i.

Sofa_gul

Farvetema

Vælg gerne din sofa i en afdæmpet farve, og pift stemningen op ved at bruge et farvetema til rummet som helhed. Udvælg et par ting som matcher og opnå et moderne og stilfuldt udtryk. Som på ovenstående billede, hvor puderne er i gule nuancer, ligesom tæppet og frugtskålen.

Stearinlys

Ingen hygge uden levende lys. Når vejret udenfor ikke byder til udendørsaktiviteter, kan man med god samvittighed sætte sig tilbage i sofaen og nyde den hjemlige hygge. Sæt et par stearinlys i flotte, stilfulde stager, dæmp lyset i rummet, og byd hyggen velkommen.

Share.

About Author

Leave A Reply