Moderne havemøbler til alt fra små altaner til store haver

0

Havemøbler giver komfort og opfylder funktionelle behov i dit udendørsrum. Med et rummelig bord og komfortable stole kan du omdanne en triviel murstensgårdhave til en sensorisk spisedestination. Eller udstyr en hyggelig veranda med en sofa med chaiselong og en klassisk flet gyngestol, begge fyldt med rigelig med puder, så vil verandaen pludselig være noget mere attraktiv i de varme måneder.

Undgå at overse dine udendørs muligheder på altaner og i haver for at få mest muligt ud af din grund. Når den suppleres med de rigtige havemøbler, vil de små have ’getaways’ drive dig udenfor igen og igen.

7 tips til at vælge de perfekte havemøbler

Læs mere om valg af havemøbler og følg de nedenstående tips for at vælge de bedste havemøbler til dit udendørsrum. Betænksom planlægning vil sikre, at dit udendørs beboelsesrum er indbydende i mange år fremover.

 1. Lav en liste
  Begynd med at tænke på, hvordan du ønsker din udendørs plads skal fungere. Vil du have, at det skal fungere som en spiseplads på varme sommernætter, eller vil du gerne være vært for dit næste middagsselskab eller dine børns fødselsdagsfest? Er en fredelig læsekrog mere det, du savner i dit udendørsrum?
  Lav en liste over de mange ting, du gerne vil have mulighed for, og brug det som en guide til at bestemme, hvilken type havemøbler der er nødvendige.
 1. Tag plads
  Før du køber nogle møbler, kan det være en god idé at afprøve dem. Komfortable havemøbler, vil ligesom indendørs møbler, blive brugt mere regelmæssigt i modsætning til ubehagelige havemøbler, som godt kan være pæne, men ikke har så god komfort.
 1. Gå efter nem pleje
  Vil du gerne bruge størstedelen af tiden udendørs på at nyde dine lækre havemøbler bør du gå efter havemøbler, der er neme at pleje. De fleste metal, teak, cedertræ havemøbler kan klare al slags vejr, hvorfor møbler af disse materialer vil se fantastiske ud i årevis.
 1. Overvej opbevaring
  Forlæng levetiden på dine havemøbler ved at opbevare dem et beskyttet sted i vinterhalvåret. Det kunne være i en garage eller kælder. Selv de hårdeste møbler, såsom teak stole eller en smedejernssofa, vil holde længere, hvis det er placeret i opbevaring, når den ikke er i brug.
 1. Invester i kvalitet
  Det gamle ordsprog, “du får hvad du betaler for”, gør sig gældende for havemøbler. Plastikstole eller borde ser godt ud på hylden og vil holde deres gode udseende for et år eller to ude i solen, men med tiden vil de blive grimme og miste deres farve. Det samme gælder for nogle træprodukter og fletmøbler.
 1. Søg efter havemøbler med flere funktioner
  Kig efter havemøbler, der kan bruges til flere forskellige formål. En skammel, der fungerer som ekstra siddepladser til din næste baggårdsfest og en enkel bænk, der vil stå alene eller hyggeligt op til et spisebord er afgørende for hyppigheden af anvendelsen af dit udendørsrum.

Køb havemøbler hos ILVA

ILVA har et udsøgt sortiment af moderne havemøbler i god kvalitet, hvorfor det ikke er et dårligt bud at tage et kig i deres webshop, hvis du er på udkig efter nye havemøbler. Der kan være nogle penge at spare her i vinterhalvåret, da det ikke er den primære sæson for køb og salg af havemøbler. Du kan derfor være heldig at få fingrene i nogle gode tilbud, hvis du slår til nu.

 

Share.

About Author

Leave A Reply