Pift køkkenet op med moderne lamper og god belysning

0

God belysning er vigtigt, og det gælder også når man laver mad. Det er meget få mennesker, der giver stå i et mørkt og dunkelt køkken og lave mad. Det kan i øvrigt også være lidt halvfarligt, når man står med store knive, varme gryder og pander. Ikke desto mindre skaber en ordentlig belysning i køkkenet også en bedre stemning, der ikke kun vil gøre det mere attraktivt at indtage måltiderne i køkkenet, men også at opholde sig i køkkenet.

Sådan vælger du de rigtige lamper til køkkenet

Belysningen i køkkenet er ikke helt lige meget, hvorfor det godt kan betale sig at gå på jagt efter og investere i nogle gode lamper til køkkenet. Når først man har lamperne, kan man jo alligevel have dem i mange år, særligt hvis man investerer i nogle i god kvalitet.

Som udgangspunkt er det bedst med loftlamper til køkkenet, for at de ikke står i vejen for madlavningen. Det giver også en bedre belysning til formålet, hvor en gulvlampe for eksempel kan være rigtig god som læselampe ved siden af lænestolen, er den knap så god i køkkenet – det ville i hvert fald kræve, at der er plads nok til, at den ikke står i vejen.

Er du mest til noget spot-belysning finder du flere løsninger fra Loke, der har spots i større og mindre sammensætninger. Spot-belysning er særligt velegnet til køkkenet, da det ikke vil komme i vejen for noget. Men man kan også vælge sådan noget som lamperne fra Sonate, hvis man har et lidt større køkken og hvis du er typen for hvem design er en højere prioritet end det praktiske element.

Find lamper til køkkenet hos IDEmøbler

IDEmøbler har et stort udvalg af lamper til køkkenet, men såment også til resten af hjemmet.

Du kan også finde meget mere inspiration til indretning af hjemmet og belysning lige her.

Her kan du finde en masse spændende indlæg, der guider dig igennem indretning af hjemmet og valg af møbler, lamper og lignende.

Share.

About Author

Leave A Reply