Problemer med mobildækningen derhjemme?

0

Der er næppe noget værre, end når mobilen ikke har netværksdækning. Det sker nemlig altid på et ubelejligt tidspunkt, imens vi er i gang med at se en sjov video, lave et vigtigt opkald eller blot surfer rundt på nettet.

Mobildækning bør som udgangspunkt være det samme, uanset hvilket selskab du har abonnement hos. Dog er det et faktum, at der nogle steder rundt i landet er mindre god dækning. Det er oftest upåklageligt rundt omkring i byerne, men kommer du lidt uden for byen og lidt mere ud i landområderne, så kan der være en smule problemer. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, især fordi folk jo betaler en pris for deres abonnement og dermed forventer at få dækning for pengene – forståeligt nok.

Plenti – et anderledes abonnement

Det er ingen hemmelighed, at der findes et væld af mobilabonnementer på markedet. Alle sammen kæmper de om kundernes opmærksomhed og som forbruger kan det være svært at overskue, hvad de forskellige fordele og ulemper er. Som selskab gælder det først og fremmest om at kunne tilbyde mest tale, SMS/MMS og data til den laveste pris. Herefter er udlandstelefoni begyndt at være en væsentlig del, når danskerne skal vælge mobilselskab. Jo mere der kan presses ned i en god pris, desto bedre. Dermed ikke sagt, at man bare skal tro på alt, hvad man ser og hører. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det ofte også for godt til at være sandt. Derfor tyr mange til rådgivning hos venner og familie, når der skal vælges nyt abonnement. Hvem kan man stole på og hvor er der færrest problemer, flest fordele og lavest pris?

Hos Plenti får du alle dine ønsker opfyldt. De tilbyder nemlig fri tale, fri SMS/MMS og fri data på mobilen som det eneste selskab i Danmark. Herudover kan du som en helt særlig ting tilføje et underholdningsabonnement, hvilket betyder, at du for et fast beløb om måneden får adgang til en masse ting såsom magasiner og ugeblade, lyd- og –e-bøger, samt gratis entre i Tivoli og Tivoli Friheden. Du kan beholde dit nuværende nummer og bliver ikke bundet af noget som helst. Men inden du griber knoglen og skifter til Plentis fordelagtige selskab, så vil det være en god ide at tjekke dækningen i dit område. På deres hjemmeside kan du se et dækningskort, som hurtigt giver dit et overblik over, hvordan det står til hjemme hos dig. Se det her og bliv klogere – og hvis alt ser strålende ud, så er der altså ingen undskyldninger for ikke at skifte til Plenti. Du kan bruge løs af taletid og data, og smutter du en tur til Paris, så kan du ufortrødent fortsætte, hvis du tilmelder dig udlandstelefoni.

Share.

About Author

Leave A Reply