Sådan får du ekstra opbevaringsplads i lejligheden

0

Bor du i lejlighed kan du sikkert genkende følelsen af at ville have mere opbevaringsplads. Desværre er det ikke altid lige til at få mere plads til opbevaring i en i forvejen kompakt lejlighed. Derfor er du nødt til at tænke ud af boksen. Det kan vi hjælpe dig med!

Udnyt lejlighedens højde så godt du kan

Noget af det første du kan gøre er at udnytte lejlighedens højde. Det vil sige, at du skal opbevare tingene i højden i stedet for bredden og dybden. At opbevare noget i højden vil nemlig ikke føles som ligeså meget sammenlignet med bredden og dybden. Derfor vil det være en god ide at købe høje reolsystemer, udnytte pladsen over eksisterende skabe og lignende.

En seng med skuffer er smart

Under sengen findes en masse opbevaringsplads. Det er dog langt fra alle, der udnytter pladsen. En god måde at udnytte pladsen på, det er ved hjælp af en seng med opbevaring. På den måde kan du fylde sengeskuffer med sengetøj, vintertøj, ekstra service osv. Og det vil frigøre plads fra resten af lejligheden.

Vælg en sovesofa med chaiselong – og udnyt magasinet

I stedet for en almindelig sofa kan du med fordel overveje en sovesofa med chaiselong. Grunden til, at du skal overveje sådan et møbel skyldes, at chaiselongen typisk er bygget som et magasin. Det vil sige, at du kan fylde magasinet med ting og sager du gerne vil have gemt væk. Det kan være en ekstra dyne eller noget i den stil.

Sammenlign priser og tilbud på sovesofaer med chaiselong her: http://sovesofaen.dk/sovesofa-med-chaiselong/

Smid alt unødvendigt ud – tøj, køkkenting, møbler osv.

Det vil også være meget effektivt at gå hele lejligheden igennem for ting og sager du ikke bruger. Du kan med garanti fylde et par sække med tøj, køkkenting og lignende, der bare har lagt og samlet støv det sidste lange stykke tid. Gå tingene igennem, få smidt ud og giv dig selv noget mere plads til opbevaring af de ting du rent faktisk bruger.

En mere ryddelig lejlighed kan give dig større velvære i hverdagen

Mere opbevaringsplads giver typisk en mere ryddelig lejlighed, hvilket har nogle helt klare fordele. En mere ryddelig lejlighed kan give dig større velvære i hverdagen. Mere velvære er helt klart værd at stræbe efter. Det vil alt andet lige give dig en større livskvalitet.

Du kan blive klogere på, hvordan du får mere velvære i hverdagen ved at læse her: http://folketidende.dk/Underholdning/Saadan-faar-du-en-stoerre-velvaere-i-hverdagen/artikel/315084

Share.

About Author

Leave A Reply