Sådan får du mere plads i den lille bolig

0

Har du en lille bolig? Så kan det være svært at få det hele til at passe, når du skal indrette den. Herunder får du et par tips til, hvordan du indretter dig på få kvadratmeter.

En charmerende, men lille bolig midt i byen, stiller ofte krav til dig, når du skal indrette den. De er sjældent særligt store, og et handler om at udnytte hver eneste lille detalje og kvadratmeter, hvis puslespillet skal gå op.

Bymennesker kender til problemstillingen

Hvis du er et storbymenneske, så kender du garanteret til problematikken med, at det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed, når du skal indrette. Det er ikke uden problemer, hvis du vil have plads til alle de elementer, du gerne vil have i din bolig.

Du behøver dog ikke at lade dig og kun tænke i kvadratmeter. Tænker du lidt skævt, kan du nemlig få langt mere ind i din bolig. Også selvom du ønsker at leve simpelt. Hvis du følger et par enkelte tips, kan du skabe ro og balance i din bolig, samtidig med at du udnytter hver eneste lille detalje.

Tips til at skabe mere plads i din bolig

Der er mange ting, du kan gøre, hvis du gerne vil have mere plads i din bolig. Eksempelvis:

  • Gem kun de ting, du ikke bruger eller har et særligt forhold til. Hvis du har haft ting liggende i gemmerne i mange år, kan du lige så godt smide dem ud. Du får ikke formentlig aldrig brug for dem igen.
  • Udnyt pladsen fra luft til gulv. Hav skuffer under din seng, sæt flere hylder i skabet og fyld op, hvor der er tomt.
  • Sørg for at holde dit hjem ryddeligt, så der ikke er rodet. Rod skaber kaos, og det er der ikke plads til i en lille lejlighed. Brug eventuelt opbevaringskasser til at lægge dine ting i, så de ikke ligger fremme.
  • Lad alle ting få sin egen, faste plads i boligen, så det ikke ender med at være overflødigt rod, der bare hober sig op.
  • Brug eventuelt et tøjstativ, der kan hænges på væggen, til dit tøj. På den måde optager du ikke unødvendigt gulvplads.

Du kan også opbevare dine ting andre steder

Der findes mange virksomheder, der tilbyder, at du kan leje et depot hos dem. Hvis du har mange ting, du ikke ønsker at gå af med, men samtidig ikke har plads til, kan du med fordel få dem opbevaret hos et af disse.

Share.

About Author

Leave A Reply