Sådan skaber du den perfekte julefrokost for veninderne

0

Julen nærmer sig med hastige skrift, og hvis du endnu ikke har været til julefrokost, går der sikkert ikke længe, førend du har deltaget i den første. Det er nemlig tid til de årlige julefrokoster, og det betyder, at programmet står på sjov, spas, ballade og masser af pinlige historier. Skal du arrangere en julefrokost for veninderne, får du her en guide til, hvordan du stabler et brag af en fest på benene.

Maden

Julemad smager fantastisk, og det er den, der danner ramme for hele julefrokosten. Der findes en masse forskellige opskrifter, I skal igennem, og her er julefrokost den oplagte mulighed. Hvis du ikke er til traditionel julefrokost, så kan du sagtens arrangere noget anderledes. Du kan også vælge et tema. Der er eksempelvis garanteret sjov, hvis du arrangerer en julefrokost med sommertema midt i december.

Er pengepungen ikke just fyldt, kan du altid arrangere et sammenskudsgilde. På den måde er du også sikker på, at alle i hvert fald medbringer noget, de selv kan lide. Det er dog en god idé at sørge for, at det bliver aftalt på forhånd, hvem, der tager hvad med.

Musik og underholdning

Det er obligatorisk med underholdning til julefrokosten. Sørg derfor for, at der er rigeligt med musiknumre på playlisten, samt at der bliver sørget for underholdende indslag. Hvis alle skal inkluderes i playlistens indhold, kan du eventuelt lade en iPad gå på omgang. Lad alle tilføje et bestemt antal numre, og lav det eventuelt til en drukleg, hvor man skal tage en tår af sin genstand, hver gang et af de numre, man selv har sat på, bliver spillet.

Drikkevarer

Hvad skal der egentlig serveres af drikkevarer til julefrokosten? Traditionelt set, er det julebryg og snaps, der er de to helt store hit, men der er intet, der hindrer dine gæster i at drikke noget andet, såfremt det er det, de har lyst til. Du kan eventuelt servere vin og sodavan også. Så har alle mulighed for at være med – også hvis de ikke kan lide de mere traditionelle drikkevarer.

Igen; hvis du ikke selv har tænkt dig at stå for drikkevarerne, så kan du aftale med gæsterne, at de tager det, de gerne vil drikke, med selv. Lige netop drikkevarerne kan nemlig løbe op i en betragtelig sum penge, hvis du selv skal betale det – og det er ikke alle, der har råd til det. Et alternativ kan være, at du selv står for at købe ind, og så splitter I efterfølgende regningen.

Share.

About Author

Leave A Reply