Trænger du til fornyelse i din bolig?

0

Små forbedringer kan gøre en stor forskel, og det behøver ikke koste alverden for at ligne en million. Trænger du til at få nyt liv i din bolig, så får du her nogle hurtigt tips til, hvordan du kan få ethvert rum til at se ud som nyt – i tre lette trin.

1. Maling

Først og fremmest kan maling ikke overvurderes! Maling kan få selv det mest slidte rum til at se nyt og lækkert ud. Og maling behøver faktisk slet ikke være så dyrt, som nogen går og tror. Kig for eksempel ind på Malerlager.dk, hvor du kan få et godt tilbud på kvalitetsmaling til den rigtige pris. Husk desuden at en lys vægfarve får rummet til at se større ud – men samtidig kan ende med at virke for klinisk, hvis rummet bliver for lyst. De mørkere farver kan få rummet til at se småt og dystert ud, men samtidig er de med til at skabe stemning. Som hovedregel er det derfor en god idé at bruge de lyse farver på større flader, og de mørkere farver til de mindre flader.

maling

2. Udskiftning af træværk

Er dine panler, fodlister og vindueskarme for slidte til at male, så overvej at skifte dem ud. Det koster ikke alverden, men det gør en stor forskel når det kommer til, hvor ny din bolig ser ud.

vindueskarm

3. Trægulve

Ser dine trægulve slidte ud? Så kan du let friske dem op. Nogle gange vil en omgang olie være nok, mens det andre gange vil være nødvendigt at afhøvle trægulvene, hvis de er meget slidte.

 

trægulve4. Anskaf et solcelleanlæg

Er du ved at være træt af, at betale alt for mange penge til din varmeregning? Så er det på tide at du anskaffer dig et solcelleanlæg. Solcelleanlægget kan sparre dig for mange penge og det vil være en god investering til fornyelse af dit hjem. Læs mere om alle fordelene ved et solcelleanlæg her.

solceller p㥠tag

Share.

About Author

Leave A Reply